ASUS BTF ALLIANCE İşbirliğiyle XPG'den Yeni Nesil Mid-Tower Kasa: INVADER X BTF – TEKNOLOJİ

Orijinal ödüllü INVADER'ın başarısının ardından

ASUS BTF ALLIANCE'ın ilk üyelerinden biri olan INVADER ATX BTF uyumluluğunun yanı sıra bu kasa, beşi önceden kurulu olmak üzere toplam on adet 120mm fanı destekleyerek üstün soğutma performansı vaat ediyor.

ASUS BTF İTTİFAK

ASUS BTF ALLIANCE, çeşitli donanım bileşenlerini uyumlu ve kusursuz bir şekilde çalıştırmak için geliştirilmiş bir işbirliği platformudur. “Geleceğe Dönüş” anlamına gelen BTF, ters konnektörlü anakartlar ve bileşenler kullanarak kablo yönetimini kolaylaştırır ve sistem kurulumunu daha düzenli hale getirir. Estetik ve performans uyumlu bileşenler sunar, gelişmiş soğutma çözümleri kullanır ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlar.

Ergonomik tasarım, üstün performans

INVADOR Bu şık ve işlevsel çanta, çıkarılabilir bir depolama braketi ile anakart plakasının arkasına üç adede kadar 3,5″ veya 2,5″ sabit sürücü takmanıza olanak tanır. Ayrıca M.2 SSD'ye yükseltme yapan kullanıcılara braketi tamamen çıkarma seçeneği de sunuyor. Entegre kablo kanalı ve iç askılar sayesinde kabloları kolaylıkla gizleyebilir, sisteminize derli toplu ve estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

INVADER X BTF, uzunluğu 400 mm'ye kadar olan dikey ve yatay grafik kartlarıyla uyumludur ve dikey braketle birlikte gelir. ASUS BTF ALLIANCE bileşenlerinin yeni ters konnektör kurallarını benimseyen bu kasa, sisteminizin her açıdan büyüleyici görünmesini sağlayan 3 mm temperli cam ön ve yan panellere sahiptir.

Bileşenlerinizin şık görünmesini sağlamakla kalmayıp, üst kısmında 360mm radyatör için ayrılan alanla toplamda 10'a kadar fanı destekleyen INVADER bu kasa, üstün soğutma performansıyla ideal bir çözüm olmayı hedefliyor.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir